Trainingsoverzicht 12

hardlopen

Een training in de regen, een training in de zonneschijn en verder rust! Lees mee met een nieuwe trainingsweek!

Op maandag stond de eerste training van deze week gepland. Wederom stond ik vroeg op om voor mijn werk mijn ronde te kunnen rennen. Het was helaas ontzettend vies weer. Voor de hele dag was regen voorspeld en dat deed het ’s ochtends vroeg al flink. Maar ja, ’s avonds had ik geen tijd om hard te lopen, dus ik moest toch echt nu op pad. Maar niet te veel over nadenken, kleding aan en gaan. Mijn iPod besloot ik wel thuis te laten, voordat die anders naderhand in een rijstbadje zou moeten. De training hiervoor was een heerlijke 25 km run. Ik had daarvan niet echt spierpijn, maar wel een beetje een stijve hamstring. En die voelde ik dan ook tijdens het lopen. Hierdoor liep ik niet echt lekker en kwam het tempo er ook niet in. Ik wilde 7 km doen, maar het zijn er uiteindelijk 6 geworden. Langer had ik ook niet weg moeten blijven, anders was ik niet op tijd op m’n werk gekomen ;-) Jammer dat het niet helemaal liep zoals ik had gehoopt, maar toch wel 6 km in de benen. En zulke runs heb je ook nodig om je te doen beseffen dat het op andere momenten gewoon heel lekker gaat!

hardlopen

Woensdag was het qua weer het tegenovergestelde van maandag! Een lekker zonnetje en een aangename temperatuur. Met een flesje water ging ik op weg voor een rondje door de polder. Alvast een deel van het parcours van zondag gelopen ;-) Het plan was om 14 km te lopen. Dat ging best oke. Ik ging niet heel vlot, want ik had nog steeds last van m’n hamstring. Maar ik heb wel de 14 km kunnen lopen en genoten van het heerlijke weer.

hardlopen

Verder heb ik het rustig aangedaan deze week. Ik was nog van plan om naar de sportschool te gaan voor weer eens een rondje krachttraining, maar het is er niet van gekomen. Morgen loop ik de 14 km van de Tata Steel Marquetteloop, dus hopelijk heb ik dan wat minder last van m’n spieren!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s