Hardloopkalender 2017

img_2737

De eerste race van 2017 zit er alweer op! Egmond was erg leuk, maar meer daarover in het verslag dat aankomende woensdag verschijnt. Egmond is echter niet de enige race die ik dit jaar ga lopen. Ik heb nu tot halverwege april de evenementen zo goed als ingepland, daarna kijk ik weer verder. Waar kun je me vinden de komende weken?

Vondelparkloop – 15 januari

Op 15 januari loop ik gezellig met Monique de Vondelparkloop van 10 km! Ben benieuwd, want het is drie keer hetzelfde rondje. Normaal gesproken ben ik daar niet zo van, maar als het gezellig is, dan vind ik dat prima voor een keer! Ik hoop tussen de 55 en 57 minuten te lopen!

Groet uit Schoorl Run – 12 februari

Ik heb me ingeschreven voor de langste afstand, namelijk de 30 km! Eigenlijk zijn alle loopjes ter voorbereiding op de marathon van Rotterdam, zo ook deze. Alleen een afstand van 30 km moeten lopen is pittig, dus het is fijn dat ik in ieder geval één lange duurloop tijdens een evenement kan doen. Doordat je niet de enige bent, heb je steun aan elkaar en het is een goede stok achter de deur om daadwerkelijk te gaan.

CPC loop halve marathon – 12 maart

Precies een maand na de Groet uit Schoorl run, sta ik aan de start van de City Pier City Loop in Den Haag. Dit wordt de eerste keer voor mij dat ik hier aan mee ga doen. Ik heb me samen met Esther ingeschreven voor de halve marathon. Esther heeft die laatst onder de 2 uur gelopen, dus wie weet kan zij mij naar een PR hazen ;-) Ik zou heel graag de halve marathon onder de 2 uur willen lopen, maar weet niet of dat nu al gaat lukken. M’n training is nu toch meer op de marathon gericht en niet op sneller worden op de halve marathon. Maar goed, wie weet!

Zandvoort circuit run – 26 maart

Ook dit jaar ben ik weer bij de Zandvoort circuit run. Ik doe voor de derde keer mee aan de 12 km. Er is dit jaar ook een halve marathon, maar die zit iets te dicht op de marathon voor mij. Daarom doe ik gewoon weer gezellig mee aan de 12 km. Ik hoop dat de weersomstandigheden nu iets beter zullen zijn dan afgelopen twee jaar :-)

Marathon Rotterdam – 9 april

Jaaaaaa, dit is de wedstrijd waar het om draait aankomend seizoen! Ik hoop zo dat alles voorspoedig zal blijven gaan en dat ik kan gaan kijken of ik mijn PR kan verbeteren. Ik zou een tijd van 4 uur en 20 minuten heeeeel mooi vinden. Dus daar ben ik druk voor aan het trainen!

De zestig van Texel (estafette) – 17 april

Tweede paasdag doe ik samen met Monique, Margret en Tom mee aan de zestig van Texel. We lopen allemaal zo ongeveer 15 km in estafette vorm. Lijkt me heel gezellig! Hoop dat ik ook nog een beetje in een leuke tijd kan finishen, want het is een week na de marathon… Maar dat zie ik dan wel ;-) Het gaat om de fun en dat komt vast goed!

Een aardig lijstje dus, maar er is ook nog best wel wat ruimte ;-) Weet jij nog een run die ik eigenlijk absoluut niet moet missen? Laat het me weten!


4 reacties op ‘Hardloopkalender 2017

  1. Leuk Ireen! Mooie lopen! Zit nog te twijfelen over zandvoort.. En de Cpc daar heb ik zin in! We gaan er gewoon voor 😉 Onder de 2 👍🏻 We zien wel. We maken er wat leuks van 👌🏼😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s