Best nine!

best nine instagram

Het is weer december en dan is het uiteraard weer tijd voor de jaaroverzichten, lijstjes en countdowns! En laat ik daar nou dol op zijn! :-D Ik kan natuurlik niet achter blijven en deel met jullie daarom nu mijn ‘best nine’. Oftewel de negen foto’s die dit jaar de meeste likes hebben gekregen. Heel verrassend hebben ze allemaal met hardlopen te maken ;-)

1. Bosloop AV Castricum

Bosloop AV Castricum

De foto die het allerleukst werd bevonden is een foto die genomen is tijdens de bosloop van AV Castricum. Geen spectaculaire race, maar inderdaad wel een leuk plaatje. Dit was de eerste race na de marathon van Amsterdam en ik weet nog goed dat mijn benen nog best zwaar voelden. Het was dus zeker niet gemakkelijk.

2. Marathon van Amsterdam 1

hardlopen TCS Amsterdam Marathon

Uiteraard hoort deze foto hier thuis! Vind ik dan :-) Want een marathon finishen is echt wel een hoogtepunt! Heel blij was ik toen ik in het Olympisch Stadion over de finish kwam en ik was/ben super trots op de medaille. De meeste medailles verdwijnen in een doos, maar mijn marathon medailles hebben een plekje in de huiskamer gekregen!

3. Zevenheuvelenloop

Zevenheuvelenloop

Op plek drie staat een foto van de Zevenheuvelenloop. De foto is net voor de finish gemaakt. Volgens de speaker moesten we als lopers vooral niet vergeten om naar het publiek te zwaaien en zoals je ziet nam ik dat heel serieus ;-) Was een gezellige loop!

4. Dam tot Damloop

Dam tot Damloop 2016

Nog een medaille foto! Deze keer tijdens de Dam tot Damloop. Niet mijn snelste of speciaalste Dam tot Damloop ooit, maar ik heb wel genoten. De Dam tot Damloop was weer één van de eerste serieuzere loopjes na mijn blessure en ik was erg blij dat ik weer op de weg terug was!

5. Trainingsrondje 1

hardlopen warm weer

En dit was de dag waarop de narigheid begon… Bloedheet was het in de eerste week van mijn zomervakantie, dus daarom was ik er vroeg op uitgegaan. In die weken ervoor had ik meer gelopen dan ooit en de route die ik vandaag ging doen zou ook geen kleintje zijn. De zwarte route bij Egmond had ik nog nooit gelopen, dus het leek me leuk om die eens uit te proberen. Het was zeker een mooie route, maar ook erg zwaar met veel mulle zandpaadjes die ook af en toe nog eens op en neer gingen… En daar hield ik dus een niet zo fijn souveniertje aan over: geïrriteerd kraakbeen. Uiteraard kwam het niet alleen door deze loop, maar het was wel de welbekende druppel. Op de foto kijk ik nog heel blij, want dit was vrij in het begin waardoor ik nog best fris en fruitig uitzie ;-)

6. Trainingsrondje 2

hardlopen

Gelukkig wist ik de blessure weer te boven te komen en kon ik mijn trainingen voor de marathon op een gegeven moment voortzetten. Toen kwam de dag waarop ik mijn eerste en ook tevens laatste echt lange duurloop moest doen. Die deed ik samen met Esther en wat was ik blij dat ik niet alleen was. Waar ik tijdens een wedstrijd nog nooit de man met de hamer was tegen gekomen, kwam die nu wel langs. En hoe! Ik kón na 25 kilometer gewoon niet meer. De laatste vijf kilometers waren echt een zware strijd, maar uiteindelijk heb ik ze wel volbracht!

7. Trainingsrondje 3

hardlopen

Dit was één van de laatste loopjes voor de marathon van Amsterdam. Een kort rondje na het werk in het avondzonnetje. Was genieten!

8. Hardlopen in Londen

citytrip Londen

Wat leuk dat deze er ook tussen staat! Begin november ben ik naar Londen geweest waar ik ook de hardloopschoenen heb aangetrokken. Via Strava hadden we een route gevonden die langs vele hoogtepunten van Londen ging, waaronder de Tower Bridge. Het was een top weekend!

9. Marathon van Amsterdam 2

hardlopen TCS Amsterdam Marathon

En nog een foto van de marathon van Amsterdam! Genomen ergens bij het 14 km punt. Ik ging hartstikke lekker en was blij dat het op die manier ging. Bijna niet te zien toch ;-) Uiteraard kreeg ik het na 30 km wel zwaarder, maar overall gezien mag ik niet klagen!

Dan rest natuurlijk nu de vraag, is dit ook mijn top 9? Grotendeels wel, maar toch mis ik nog wel wat momenten. Binnenkort blik ik terug mijn persoonlijke hoogtepunten!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s