Wat staat er op de planning?

hardlopen Zevenheuvelenloop

Goed, ik ga dus langzaam aan weer beginnen met trainen voor de marathon van Rotterdam. Dat is mijn einddoel dit seizoen, maar dat betekent niet dat ik verder helemaal geen wedstrijden loop. Integendeel! Volgens mij heb ik nog nooit zoveel op de planning gehad. Waar kun je me deze winter vinden?

Zevenheuvelenloop: 20-11

Zondag begint het allemaal met de Zevenheuvelenloop. Voor de eerste keer zal ik hier aan de start verschijnen. Ben heel benieuwd! Hoor alleen maar positieve verhalen over het parcours, ook al zitten er een paar venijnige klimmetjes in. Hopelijk werkt het weer een beetje mee, want er wordt nu een herfststorm voorspelt. We gaan het zien!

Bosloop AV Castricum: 4-12 en 31-12

De bosloopjes bij de atletiekvereniging zijn voor iedereen toegankelijk en altijd gezellig. Het parcours loopt altijd een stukje over het strand en door de duinen. Leuk om hier eens aan mee te doen! Ik schrijf me nooit van te voren in, dus mocht het onverhoopt niet uitkomen om mee te doen, dan laat ik ze schieten. Heb namelijk al een stuk of vier/vijf keer meegedaan, dus dan focus ik me nu liever op evenementen die ik nog niet heb gedaan. Maar mocht het wel uitkomen, dan verschijn ik zeker aan de start!

Midwinterduinloop: 10-12

De midwinterduinloop wordt georganiseerd door Le Champion en start in Egmond-Binnen. Er zijn twee afstanden die je kunt lopen: 7,6 of 16,8 km. Ik moet nog even kijken welke van de twee het wordt. De route loopt in ieder geval door het bos, de duinen en over de heide. Nog niet eerder aan meegedaan, maar lijkt me leuk!

Kwart marathon Egmond: 4-1

Ik heb lang getwijfeld of ik me zou inschrijven voor de halve marathon of toch nog maar een keer de kwart marathon. Het is uiteindelijk de kwart marathon geworden. Ik zag namelijk dat het tij dit jaar niet zo gunstig is, dus als je dan tijdens de halve marathon helemaal van Egmond naar Castricum over het strand moet rennen, dan is dat flink ploegen door het mulle zand. En ik zag het al helemaal gebeuren dat ik op zo’n moment m’n knie weer overbelast. Dus daarom de kwart marathon! Vorig jaar heb ik hem ook gelopen en het was goed bevallen. Wel heel druk op het parcours, maar dit jaar start ik hopelijk wat meer vooraan in het Le Champion vak.

Groet uit Schoorl Run 30K: 12-2

Als je dan toch in voorbereiding bent voor een voorjaarsmarathon, dan mag de Groet uit Schoorl run eigenlijk niet ontbreken! Ik heb nog niet eerder in Schoorl gelopen, maar aangezien je kunt kiezen voor 30 km, heb ik me ingeschreven. Een mooie manier om een lange trainingsloop te doen. Scheelt toch weer dat je niet helemaal alleen erop uit hoeft!.

CPC Loop halve marathon: 12-3

Ook de CPC loop is nieuw voor mij. Ik zal gezellig samen met Esther, die ook de marathon van Rotterdam gaat lopen, aan de start verschijnen. Het wordt mijn derde officiële halve marathon. Ik ben benieuwd of ik tegen die tijd in staat ben om mijn PR van 2 uur en 3 minuten te verbeteren. Ik heb me nog niet helemaal verdiept in het parcours, dus weet niet of het een vlak parcours is of niet.

Zandvoort circuitrun: 26-3

De Zandvoort circuitrun heb ik wel al eerder gelopen! Twee keer om precies te zijn. De eerste keer waren de weersomstandigheden super slecht en de tweede keer was het strand moeilijk beloopbaar. Ik ben benieuwd wat er deze keer zal zijn ;-) Vind het wel altijd leuk, dus daarom heb ik me weer ingeschreven. Dit jaar kun je ook een halve marathon lopen, maar ik heb voor de 12 km gekozen. Rotterdam volgt namelijk vrij snel hierna, dus als het goed is ga ik dan al afbouwen.

Marathon Rotterdam: 9-4!

En dan is het begin april tijd voor de marathon van Rotterdam!!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s