Trainingsoverzicht 22

hardlopen

Deze week een niet zo heel uitgebreid trainingsoverzicht. Dit omdat ik ook niet veel gelopen heb :-) Netjes twee keer getraind en morgen staat de Afsluitdijk open op het programma!

Maandag was echt weer de eerste officiële dag dat ik aan het werk moest. Voor de vakantie liep ik steeds ’s ochtends vroeg m’n rondje, maar omdat dit dus nu weer de eerste dag was, dacht ik dat het handiger zou zijn om ’s ochtends weer even in het ritme te komen en dus niet te gaan lopen. Wilde natuurlijk niet op m’n eerste werkdag wat laat binnen komen ;-) Daarom ’s avonds de deur uit gegaan, net voor het eten. Het was een heerlijke avond, lekker in het zonnetje gelopen. Met m’n linkerknie ging het redelijk. Yeah! Alleen… nu begon m’n rechterknie te protesteren… Zucht! Wel gewoon de geplande 7,5 km kunnen lopen. Thuis de oefeningen van de fysio gedaan. De volgende dag had ik wel meer last van m’n knieën dan eerst. Ze voelden stijf aan. Echt een beetje balen. Op woensdag was dit gevoel echter weer helemaal weg en voelden m’n knieën beter dan ooit tevoren. Er is dus ook geen peil op te trekken. Het ene moment gaat het goed, het andere moment weer minder. Overall gezien gaat het wel vooruit, dus dat is fijn.

hardlopen

Woensdag had ik met Margret afgesproken om ’s avonds een rondje te lopen. Ik had beide knieën ingetapet en m’n lange sportkousen aangetrokken. Merk dat dit de beste combinatie is. Vervolgens lekker 7 kilometer gelopen. Ging top, weinig tot geen last. Daarnaast was het natuurlijk ook gezellig. Margret heeft ook last van een knieblessure, dus we konden mooi tips uitwisselen ;-) De volgende dag voelden de knieën wel weer stijf, maar op vrijdag voelde het weer goed aan. Weer een stapje vooruit dus!

hardlopen

Ben heel benieuwd hoe het morgen 16 km lang op de Afsluitdijk zal gaan. Ik zal in ieder geval af en toe even moeten stoppen denk ik om m’n knie wat te masseren. Maar goed, als dat het enige is, dan is dat prima. We gaan het zien!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s