Trainingsoverzicht 6

IMG_6710

Zo. Dat was het! Na al die weken trainen, zat het er nu na woensdag in ene op! Naja, voor even dan, want na de marathon pak ik het trainen natuurlijk gewoon weer op, maar het voelde wel even heel gek. Deze week ben ik er nog twee keer op uit geweest en nu moet ik er dan klaar voor zijn. Klaar voor morgen!

Maandag liep ik 5 km toen ik uit m’n werk kwam. Waar het aan lag weet ik niet, maar ik liep ontzettend lekker! Ik heb de 5 km in een voor mij redelijk tempo gelopen. M’n muziek was ik vergeten, dus gedachten op nul en gaan. Dit keer deed ik een rondje door de polder. Ik let nooit heel erg op m’n hartslag, omdat die gewoon altijd hoog is (maakt niet uit hoe hard ik ga), maar dit keer bleek ik voornamelijk in zone 3 en 4 te hebben gelopen. Whoehoe. Vijf kilometer is nu natuurlijk ook niet zo ver meer, dus het was een heel relaxt rondje!

hardlopen   hardlopen

Op woensdag deed ik m’n allerlaatste training. Ik had een trainingsschema gemaakt en kon daar dus m’n allerlaatste kruisje op zetten. De training was 6 km lekker hobbelen door het bos. Het was mooi weer en ik testte de laatste nummers van m’n hardloopplaylist voor morgen. Goedgekeurd! Na afloop nog één keer naar de fysio om m’n rug los te laten maken. Helaas was mijn eigen fysio er niet (wist ik al), maar er zou een vervanger zijn. Die was er inderdaad, maar om nou te zeggen dat ik daar wat aan heb gehad… Het was meer aaien over m’n rug en na afloop had ik niet echt het idee dat er iets los was. Naja, volgende keer weer beter. De rest van de week hard gewerkt en ’s avonds rustig aan gedaan. En nu dus op naar Düsseldorf! Hoe dat gaat aflopen laat ik uiteraard binnenkort weten :-)

hardlopen   IMG_6712

IMG_6715

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s