ASICS FrontRunner Lampie-on tour

Lampie on tour Asics Frontrunner

Als er één persoon is die goeie ideeën heeft, dan is het Petra wel! Vorig jaar liep ze met een groepje langs de kunstwerken van het Amsterdam Light festival en dat beviel zo goed, dat ze het nu iets groter wilde aanpakken. Nou, hartstikke leuk! Dus Gaby, Debbie, Maartje en ik waren meer dan bereid om te helpen met het organiseren van de ASICS FrontRunner Lampie-on tour 2017!

Op donderdagavond 14 december en vrijdagavond 15 december liepen we met gezellige groepen van ongeveer 20 personen door Amsterdam. De inschrijvingen voor beide avonden gingen zo hard, dat het evenement binnen zo ongeveer binnen een dag was ‘uitverkocht’ ;-) Leuk, wij hadden er zin in!

Lampie on tour Asics Frontrunner   Lampie on tour Asics Frontrunner

Goodiebags vullen en uitleg over de avond

Lampie on tour Asics Frontrunner   Lampie on tour Asics Frontrunner

Selfie time! ;-)

Ik liep beide avonden mee en op donderdag was ik samen met Monique al op tijd in de ASICS Flagshipstore om samen met Petra en Gaby de goodiebags in orde te maken. De hardloopfabriek (www.dehardloopfabriek), Runner’s World (www.runnersweb.nl) en Vitamin Well (www.vitaminwell.com) waren namelijk zo super aardig om wat items te sponsoren, zodat we nog een kleine goodiebag konden weggeven. Iedere deelnemer kreeg een fel lampje van Aonijie van De hardloopfabriek, zodat we in Amsterdam goed zichtbaar waren. Echt zo top! Om de dorst na afloop te lessen konden we de nieuwste smaak van Vitamin Well, de Vitamin Well Awake, uitproberen en de Runner’s World was voor voor het relaxmoment thuis. Oh, en de Flagshipstore bood iedere deelnemer 20% korting op de Lite Show collectie! Thanks!

Lampie on tour Asics Frontrunner   Lampie on tour Asics Frontrunner

Lampie on tour Asics Frontrunner   Lampie on tour Asics Frontrunner

Tegen zessen kwamen de eerste deelnemers al binnen druppelen. Voor mij zaten er veel bekende gezichten tussen, maar toch ook een aantal nieuwe mensen. Altijd leuk om mensen eens ‘offline’ te leren kennen! Toen iedereen binnen was, deed Petra het welkomstpraatje en daarna gingen we op pad. Via de winkelstraten en de grachten liepen we naar het marineterrein naar de landkunstwerken. We hadden mazzel, want dit terrein was toevallig die dag open gegaan! Het eerste deel kwamen we twee kunstwerken tegen. De Infinita een tetraëder, een piramide met een driehoekig grondvlak, en lichten op het VOC schip ‘De Amsterdam’ uit de 18e eeuw. Dit project is gebaseerd op het verhaal van het Sint Elmusvuur.

Lampie on tour Asics Frontrunner   

Op het marineterrein stonden een aantal landkunstwerken bij elkaar. White sheep bijvoorbeeld, de tegenhanger van Red Bull, Innersense en Squared time. Uit onderzoek is gebleken dat werken in blokjes van 10 minuten het meest effectief is. Ieder blokje moet dus 10 minuten voorstellen. Uiteraard namen we ook de tijd om veel foto’s te maken! Een en al gezelligheid dus.

   

Daarna liepen we weer terug richting de Flagshipstore waarbij we de Rode draad (Thin line) volgden. We kwamen onder andere nog langs Myth (spijkerschrift, hyrogliefen of graffiti?), Eye to Eye (een immens Nazar amulet wat mensen, dieren en objecten beschermt door jaloerse of kwaadwillende blikken te weerkaatsen) en Whole Hole.

Lampie on tour Asics Frontrunner   Lampie on tour Asics Frontrunner

De vrijdagavond groep

Lampie on tour Asics Frontrunner   Lampie on tour Asics Frontrunner

Squared time en Whole Hole

Terug in de Flagshipstore was er nog tijd om wat te drinken en na te kletsen en toen mocht ik vrijdag weer! Helaas was Petra die dag ziek (zoo balen voor haar), maar samen met Gaby en Maartje konden we alles in goede banen leiden, zodat we weer een topavond hadden.

   Lampie on tour Asics Frontrunner

Iedereen bedankt voor het meelopen en al het enthousiasme. Het was echt een leuke social run waarbij gezelligheid voorop stond!  Wie weet tot volgend jaar!

Lampie on tour Asics Frontrunner   Lampie on tour Asics Frontrunner


7 reacties op ‘ASICS FrontRunner Lampie-on tour

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s