December in pictures!

img_2734

Volgens mij schrijf ik dit iedere maand, maar goed, het voelt ook echt zo: wat is het weer snel gegaan! Het is nu de eerste week van januari en jaar 2016 zit er gewoon alweer op! Hierbij nog de fotootjes van de maand december.

img_2354   hardlopen

Op zaterdag 3 december was ik al vroeg op het Centraal Station in Amsterdam voor een gezellig hardlooprondje met al deze leuke mensen!

img_2376   img_2427

Na afloop van het event haalde ik bij de Yoghurtbarn dit Loei lekkere yoghurtje! En lekker was ie inderdaad. Kan ook niet anders met banaan, hazelnoten en chocolade ;-) En tot onze verrassing was Sinterklaas gewoon langs geweest op 5 december!

Perry Sport Fit guide   Perry Sport Fit Guide

Bij het Perry Sport event van 3 december kregen we een leuke goodie bag met onder andere de Perry Fit Guide. En daar staan lekkere receptjes in! Zoals deze pompoensoep en bananen-chocolade shake.

img_2512   img_2521

Welkom in Friesland! Bij het Thialf om precies te zijn :-) Daar was in het weekend van 10 en 11 december het World Cup schaatsen. Leuk om een keer bij te zijn geweest!

img_2547   img_2548

Woensdag 14 december was ik weer in Amsterdam, deze keer samen met Esther. Onder begeleiding van trainers van New Balance deden we een leuke workout. Na afloop liepen we op weg naar het station langs de Bijenkorf die altijd heel mooi verlicht is in deze maand.

img_2652   img_2655

Deze chocolaatjes zaten in m’n kerstpakket. En ze hebben daar niet lang ingezeten, want toen waren ze al op ;-) Verder heb ik de vakantie ingeluid met het nieuwste nummer van Runner’s World.

img_2696   Schiphol

En toen was het alweer kerst! Wat betekende dat we naar Schiphol gingen om m’n zus, zwager en nichtje op te halen voor hun vakantie van drie weken in Nederland. Daarna gezellig met z’n allen Eerste Kerstdag gevierd, dát was lang geleden dat we dat met z’n allen deden!

img_2717   img_2721

En dan is het ook tijd om gezellige dingen te doen! Zoals shoppen in Amsterdam.

img_2705   img_2723

En hardlopen ;-) Met vrienden kerst gevierd met een kerstbbq op geloof ik de koudste dag van december ;-)

Januari wordt een vrij rustige maand zoals het er nu naar uit ziet. Wel doe ik aan een aantal loopevenementen mee zoals de kwart marathon van Egmond en de Vondelparkloop. Dus dat zijn leuke dingen!


5 reacties op ‘December in pictures!

   1. Ik ga in april de marathon van Rotterdam lopen. Hebben ze er daar ook eentje? Lijkt me een ideale beloning achteraf: vooral met lekker veel brownies erin! :-D

    Like

   2. Weet ik eigenlijk niet! Zal eens opzoeken of ze daar er daar één hebben :-) Zou idd wel een goede beloning zijn! Leuk dat je de marathon van Rotterdam gaat lopen, die doe ik ook! Veel succes met trainen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s