Oktober in pictures!

img_1513

Oktober was de maand van mijn tweede marathon! En de maand van de herfstvakantie. Heerlijk om even een paar dagen vrij te zijn! Hieronder een kort overzicht van deze maand :-)

img_0933   img_1031

Zelfgemaakte granola! En de Runner’s world van oktober. Toepasselijk in de trein naar de expo van de marathon van Amsterdam gelezen.

hardlopen TCS Amsterdam Marathon   img_1288

Hoogtepuntje deze maand! De marathon van Amsterdam! En dit boeket bloemen kreeg ik bij de finish :-)

img_0948   img_1194

In de herfstvakantie was er tijd om te lezen. Dit boek van Chantal en Priscilla van Gastel was goed! Een thriller, een ander genre dan ik van Chantal van Gastel gewend ben, maar ik heb hem in één ruk uitgelezen. En oke, dit zijn niet de eerste zakken chocolade pepernoten… ;-) De yoghurt kruidnoten zijn favoriet, die met karamel zeezout totaal niet. Ik denk dat ik er vijf heb gegeten en de rest van de zak ligt nog in de kast. Dat wil wel wat zeggen…

img_1258   img_1262

Toerist in eigen land. Bezoekje aan het Muiderslot!

img_1265   img_1266

En lekker lunchen in Muiden en daarna door naar Bataviastad. In Bataviastad bij Nike en Asics nog een nieuwe hardloopoutfit gekocht. Je kunt tenslotte nooit genoeg (hardloop)kleren hebben.

img_1287   img_1286

Nog een lekkere lunch in de herfstvakantie! Proeverij van verschillende soorten kaasjes, zalm, tonijnsalade etc. Met een lekker broodje en wijntje erbij. Prima!

img_0945   img_1297

Post workout shake :-) En de Women’s health geeft aan dat een goede playlist met fijne muziek uit je jeugd je prefrontale cortex activeert, waardoor prestatie en herstel verbeteren. Wist ik natuurlijk allang :-P Naja, in ieder geval dat een goede playlist je ontzettend kan helpen bij het hardlopen!

img_1305   img_1430

Soms heb je iets wat toch niet zo lekker blijkt te zijn als het eruit ziet… Dit zakje gekiemde granola koekjes is daar een voorbeeld van. Granola vind ik altijd erg lekker dus ik dacht dat dit dan ook lekker zou moeten zijn. Nou nee… niet dus. Er zit niet echt veel smaak aan, geen aanrader! Deze kwarkbollen daarentegen waren wel helemaal top!

marathon Rotterdam   oersterk

Whaaaaa, nieuwe doelen! Om de hardloopdip na de marathon te voorkomen, heb ik me maar gelijk ingeschreven voor de volgende marathon :-D Rotterdam here I come! De laatste vrijdag van de maand ben ik naar een lezing van Oersterk geweest. De kookboeken had ik al staan en ik kook er ook regelmatig iets uit. Het is niet zo dat ik de totale filosofie aanhang, maar ik vond het wel eens interessant om het volledige verhaal te horen. En ik kreeg dit zakje met tagliatelle zeewier… Heb het inmiddels uitgeprobeerd met pesto, zalm en cherrytomaatjes. Was goed te doen!

Amsterdam   img_1539

Dat was een leuk event! Perry Sport organiseerde in samenwerking met Stadswilde Gym Amsterdam een leuke training in Amsterdam. Hardlopen, touwtje springen, push ups doen, yoga… Het kwam allemaal aan bod. En altijd gezellig met Petra!

Zo, dat was oktober! Nu op naar een drukke, maar leuke nieuwe maand. Een weekendje Londen en Nijmegen staat op de planning en het Instarunevenement. Wordt vast allemaal weer top!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s