September in pictures!

img_0884

Inmiddels is het al even oktober, maar jullie hebben nog een aantal fotootjes van september tegoed!

img_0362   ijs roset

September was weertechnisch gezien een mooie maand! Veel zon, blauwe lucht en dus lekkere ijsjes :-D Zie hier mijn favoriete smaken, slagroom truffel en oreo.

Afsluitdijk open   Afsluitdijk Open

Overigens was er 1 dag in september met minder mooi weer… Juist ja, 4 september. Die Afsluitdijk Open ging dus helaas niet door!

30 van Amsterdam Noord   Adidas energy boost

Tja, toen liep ik maar de 15 km tijdens de 30 van Amsterdam Noord. Ook een leuk evenement. En ik kocht nieuwe hardloopschoenen deze maand :-) Mooi paars is niet lelijk ;-)

Zaandam   Flipbelt

In Zaandam bij de Runnersworld kocht ik deze Flipbelt. Ik had er al zoveel over gelezen en gehoord dat ik erg benieuwd was. Tot nu toe bevalt ie inderdaad beter dan de spibelt die ik had!

Flying Tiger   worteltaart oh my pie

Bij de Flying Tiger kocht ik dit kleine doosje met dropjes. Toen ik het doosje open maakte zag ik dit grappige feitje staan. En ik bakte één van de lekkerste worteltaarten tot nu toe! De raw carrot cheese cake van Oh my pie.

Velsertunnel hardlopen   Velsertunnel hardlopen

Bij de fysio in de wachtkamer zag ik op een gegeven moment dit stukje staan. Leuk, een eenmalige loop door de Velsertunnel! De inschrijving zou 19 september van start gaan. Ik had het in m’n agenda gezet, maar toch was ik het vergeten… Toen ik twee dagen later weer bij de fysio was zag ik dat het evenement al was uitverkocht. Binnen een paar uur al! Naja, dan maar op zoek naar een ander leuk hardloopevenement.

Dam tot Damloop   oh my pie

Een leuk evenement deze maand was in ieder geval de Dam tot Damloop. Feestje! Wat ook een feestje was, was deze lemon cream pie. Wederom een recept van Oh my pie!

img_0883   taart oh my pie

En ik ben naar Bridget Jones geweest. Heerlijke film en daarvoor lekker uit eten geweest. De maand uiteraard weer afgesloten met een taart. Van… jawel ;-) Deze bananen taart met pindakaas is ook een topper!

Tot de volgende maand!


5 reacties op ‘September in pictures!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s