Trainingsoverzicht 24

Dit was de week dat ik eindelijk weer kan zeggen dat ik een beetje back on track ben! Ik kan nu t/m 10 – 12 km echt wel pijnvrij lopen en daar ben ik heel blij mee! Als ik meer kilometers maak, dan heb ik geen pijn, maar voel ik wel wat stijfheid op komen zetten. Maar goed, het gaat dus steeds beter. Lees mee met mijn week in voorbereiding op de Dam tot Damloop!

Op maandag had ik werktechnisch gezien een hele drukke dag voor de boeg. Uit het werk gaan lopen zou echt niet gaan lukken, aangezien ik pas ’s avonds laat zou thuis komen. Daarom zat er niets anders op dan voor het werk te gaan lopen. Om kwart over zes stond ik dus buiten voor een rondje van 5 a 6 kilometer. Het werden er 5,5; precies er tussenin dus. Het was eigenlijk maar goed dat ik zo vroeg vertrok, want die dag zou het erg warm worden. Ik merkte het ’s ochtends al, het zweet droop van me af. Echt snelheid kon ik ook niet maken, het was gewoon zwaar. Maar goed, zonder pijn kon ik m’n rondje eindigen, dus dat was al heel mooi.

hardlopen

De tweede training moest een rondje van 10 km op woensdag worden. Normaal ben ik altijd vrij, maar ik moest vandaag tot 2 uur werken. Om 4 uur moest ik weer bij de fysio zijn, maar dacht, dan kan ik mooi daar tussen even lopen. Ik had alleen niet verwacht dat het ruim 30 graden zou zijn… Ik was moe van de warmte en het werken en het leek me niet echt verstandig om zo ongeveer op het heetst van de dag dan te gaan lopen ’s Avonds kon ik ook niet, want ik ging lekker bbq’en :-D Dus daarom maar donderdag gelopen. Op donderdag kon ik het alleen niet opbrengen om 10 km te lopen. Ik was wat laat thuis, dus voordat ik eindelijk de deur uitging, was het al half zeven geweest. Ook nu was ik een beetje moe, dus i.p.v. 10 km ‘maar’ 6,5 km gelopen. Zal vast niet erg zijn! Ik liep verder wel lekker en kwam er eigenlijk steeds beter in. Fijn om zo’n training te hebben.

hardlopen

Vandaag is het rustdag, zodat ik morgen tijdens de Dam tot Damloop hopelijk goed uitgerust ben en lekker kan lopen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s