Juni in pictures!

IMG_8363

Afgelopen maanden ben ik regelmatig weg geweest. Op vakantie naar Brazilië, weekendje Berlijn, naar Curaçao… Even afkicken dus dat er deze maand niets op de planning stond ;-) Gelukkig waren er wel genoeg leuke dingen te doen!

adidas adistar boost   adidas adistar boost

Kijk, dit zijn de leuke pakketjes! Een grote doos van Adidas met twee paar nieuwe Adistar Boost schoenen! Iene, miene, mutte… ik neem ze gewoon allebei! De paarse/oranje variant had ik al, maar daarvan heb ik nu dus ene nieuw setje en de paars/blauwe kleur ontbrak nog in mijn collectie ;-) Dat is trouwens de glow variant, geeft licht in het donker. Ben benieuwd straks in de winter!

IMG_7941   IMG_7940

Op zondag 5 juni liep ik de 10 kilometer in Amersfoort met daarna een gezellige meeting met mede Instarunners! Het was die dag erg lekker weer, dus toen ik ’s middags thuis kwam, ben ik ook nog even naar het terras geweest voor een welverdiend wit biertje!

IMG_7913   Women's health

Yeah, officieel ingeschreven!! Op naar 16 oktober, de marathon in Amsterdam. Spannend :-) En zondagochtenden lenen zich uitermate goed voor een uitgebreid pannenkoeken ontbijt! Lekker met zelfgemaakte chocoladesaus!

IMG_7997-2   IMG_8037

Gezellig, m’n zusje was weer even in het land! Uiteraard is het dan tijd voor quality time samen en met familie. Lekker uit eten geweest, een dagje relaxen in de sauna en met z’n allen eten. Helaas is er dan ook altijd weer het moment van afscheid nemen… :-(

IMG_8029   IMG_8036

Twee top maaltjes! Ciabatta met guacamole en rosbief en chocolade perenkoekjes :-D

kokos ananassmoothie   run2day nike air zoom pegasus 33

Ik was deze maand helaas ook een paar dagen niet fit. Pijn in m’n keel, spierpijn, moe… Na twee dagen in bed te hebben doorgebracht en genoeg vitaminen te hebben gegeten (o.a. deze kokos-ananassmoothie), ging het gelukkig weer! En zodoende was ik op tijd fit voor de Zoooom Run van Run2day om de nieuwste hardloopschoenen van Nike uit te proberen. Was gezellig in Amsterdam!

IMG_8070   H&M sportkleding

En nog een leuk pakketje! Deze keer van H&M. En daar zat in… een nieuwe hardloopoutfit! Laat de zomer maar komen :-)

Runnersworld hardlopen   hardloperskookboek

Mijn eerste nummer van de Runnersworld als abonnee! En ook het hardloperskookboek deel 2 erbij gekregen.

hardloperskookboek deel 2   hardloperskookboek deel 2

Al een aantal recepten uit het kookboek uitgeprobeerd. Ben erg enthousiast over de mango chia smoothie en de carrot cake for breakfast! Die laatste heb ik nu al zo vaak gegeten :-D

weber   hardlopen Tata Steel Marquetteloop

De zomer is begonnen en er zijn ook al een paar dagen geweest met lekker weer. BBQ-time dus! En in het laatste weekend van juni meegedaan aan een loopje hier in de buurt.

Op naar juli!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s