Mei in pictures!

IMG_7328

Morgen is het 31 mei, wat betekent dat de maand er alweer op zit. Een erg leuke maand met een heerlijke vakantie naar Curaçao. Geniet nog even mee van de zomerse foto’s!

Schiphol   Schiphol

Op Schiphol! Ja hoor, onze vlucht staat aangegeven bij de vertrekkende vluchten. Gelukkig ;-) In de tussentijd vliegtuigen spotten, thee drinken bij de nieuwe Starbucks en wat winkeltjes kijken.

klm   klm

En dan is het al tijd om te gaan boarden. De gewone economy class zat blijkbaar vol, want we kregen en upgrade naar economy comfort. Helemaal niet erg! Je hebt hier duidelijk wat meer beenruimte, dus dat is best relaxt. En omdat we op Koningsdag vlogen, bracht de crew het vliegtuig in oranje stemming :-)

vakantie Curaçao   vakantie Curaçao

De eerste paar dagen zaten we met een groot aantal mensen in een villa vlakbij het strand van Jan Thiel. Onze belangrijkste missie deze vakantie was namelijk het bijwonen van een bruiloft van vrienden! En met een groot deel van de gasten brachten we hier dus een paar dagen door. Op donderdag even bijkomen van de vlucht en het gelijk aansluitende vrijgezellenfeest. En dit vogeltje was ons huisdier. Hij kwam iedere dag even buurten en was dol op watermeloen.

vakantie Curaçao   vakantie Curaçao

De bruiloft! Wat was het mooi en bijzonder om erbij te zijn.

vakantie Curaçao   vakantie Curaçao

Prachtige tafelschikking, dineren bij een ondergaande zon met een mooi uitzicht.

vakantie Curaçao   vakantie Curaçao

Whoehoeee, beachlife!! Op zaterdag is het happy hour bij Zanzibar op het strand van Jan Thiel. Met de voetjes in het zand Amstel bright drinken, ik kan slechtere zaterdagen bedenken ;-)

vakantie Curaçao   vakantie Curaçao

Tja, en wat doe je voornamelijk al je op Curaçao bent? Strandjes bezoeken natuurlijk! Dit is Pirate bay, een gezellig strand waar je ook wat kunt eten en drinken. Houd je meer van iets actiefs? Dan kun je naar Shete Boka National Park. Dit is een stuk ruige kust met diverse inhammen en baaien waar de zee, als je mazzel hebt, spectaculair tegenaan botst.

vakantie Curaçao   vakantie Curaçao

Een vissersbootje in de baai van Playa Lagun waar je heel goed kunt snorkelen. Hier hebben we een zeeschildpad gespot en een grote murene. Oh, en natuurlijk heel veel vissen :-) En voor het echte vakantiegevoel uiteraard ook een foto van een palmboom :-P

vakantie Curaçao   vakantie Curaçao

Bij de zoutpannen van St. Willibrordus kun je heel gemakkelijk flamingo’s spotten!

vakantie Curaçao   vakantie Curaçao

Wat een zwaar leven hier bij Daaibooistrand ;-) Ook hier kun je heel goed snorkelen, er waren echt ontzettend veel visjes te zien.

vakantie Curaçao   vakantie Curaçao

Bon Bini! Lekker een broodje tonijnsalade eten bij de Kleine Wereld aan de Caracasbaaiweg.

vakantie Curaçao   vakantie Curaçao

Dit was gaaf! Voor de eerste keer op een wakeboard gestaan. De eerste twee keer starten mislukten, dus ik was al bang dat ik het klunsje zou gaan worden die het niet zou kunnen. Maaaaar, gelukkig! Bij de derde poging ging het goed! Heel stoer om te doen. Nu moet ik nog aan m’n skills om sprongetjes te maken gaan werken ;-) Wat ook heel gaaf was, was snorkelen in de blauwe kamer. Vorig jaar hadden we dit ook gedaan en het was het waard om dat nu weer te doen. Met de kano erheen gevaren en dan in de grot snorkelen die door de lichtinval blauw lijkt.

vakantie Curaçao   vakantie Curaçao

Playa Porto Mari. Een tweede schildpad gespot ;-) En voor de verandering ook maar weer eens een strandbedje opgezocht. Lekker luieren en lezen. Prima hoor!

vakantie Curaçao   vakantie Curaçao

Vlakbij Directors Bay ligt in het water een gezonken Tug Boat. Een leuke snorkelplek dus! Nog niet zo lang geleden hebben ze het strand bij deze spot wat opgepimpt, zodat je hier nu ook lekker kunt vertoeven. En de laatste avond lekker gegeten bij St. Tropez. Sushi :-D

polder holland   aardbeien

Bij thuiskomst is het ook nog een paar dagen lekker weer! En het aardbeien seizoen is weer gestart :-D Lekkerrrr!!

mosselen   runninggirls groningen

Het was ook weer eens tijd voor mosselen. Helaas waren deze van de Albert Heijn niet heel erg top, volgende keer beter! Echt super leuk dat ik gevraagd was om een aantal vragen voor de site van de Running Girls te beantwoorden!

IMG_7198   hardlopen strand

Feestje bij de band Bigbird! Dansen en meezingen tot je erbij neer valt ;-) En het laatste weekend van mei afgesloten met een lekkere run over het strand en bbq’en!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s