April in pictures!

IMG_6820

Deze maand had ik voor het eerst echt het lente gevoel! En daar heb ik heerlijk van genoten :-)

IMG_6390   Berlijn

De maand begon met een top lang weekend Berlijn! Zaterdag vroeg op weg, theetje erin en gaan. En dan sta je zo in hartje Berlijn! Fijn de halve marathon gelopen en genoten van het super lekkere weer!

IMG_6489   IMG_6561

Overal komen de bollen uit. Extra lentegevoel :-)

Amsterdam   IMG_6649

Lekker uit eten geweest bij Michel-Inn in Amsterdam Oost. Gezellig, niet al te groot tentje waar je pizza kunt bestellen of tapas hapjes. Wij zijn voor de tapas hapjes gegaan en die waren lekker! Vooral de zalm gemarineerd in limoncello met rode biet en geitenkaas, de bacalau kroketjes met citroen mayonaise en de dadels ingerold met pancetta en feta zijn aan te raden!

IMG_6600   IMG_6599

Zodra het zonnetje zich laat zien, is het in ons beschutte postzegel tuintje prima vertoeven!

IMG_6628   Zaandam

Een mooi boeket van m’n werk gekregen en naar Zaandam geweest. Er moesten nog even wat dingen ingeslagen worden voor een bruiloft die we binnenkort op Curaçao hebben!

hardlopen rode bietensap   Heineken

April was ook de maand van de marathon! Ik heb wel eens gelezen dat rode bietensap zou helpen. Geen idee of het echt waar is of een mythe, maar slecht zal het sowieso niet zijn! Dus de laatste week voor de marathon heb ik braaf iedere ochtend een glaasje rode bietensap gedronken. Oh, en een week voor de marathon ook het laatste biertje ;-) Het feestjesseizoen is officieel weer geopend!

hardlopen marathon Düsseldorf   IMG_6755

Zaterdag 23 april vertrokken we naar Düsseldorf. Die dag het startnummer voor de marathon opgehaald en lekker door Düsseldorf gedwaald. Wat opviel was dat het echt druk was in alle cafés en biergarten! Wij hebben ook nog een biertje (naja, ik een water) gedronken in de biergarten. Op groot scherm stond de Bundesliga aan, super druk en onder het genot van nog een tapasplankje lekker even gezeten!

Düsseldorf   Düsseldorf

Nog lekker wat rondgeslenterd door Düsseldorf en alvast de start en finish verkend ;-)

hardlopen marathon Düsseldorf   hardlopen marathon Düsseldorf

En toen op zondag was het tijd om 42,195 km te shinen! Ja, ik weet dat ik al uitgebreid verslag heb gedaan, maar over deze prestatie raak ik niet uitgepraat ;-)

schiphol   IMG_6822

Jaaaaaa, eindelijk m’n nichtje en zusje weer knuffelen! Oh, en m’n zwager niet te vergeten ;-) Helemaal uit Brazilië naar Nederland overgekomen. En ook zelf de koffer weer gepakt. Curaçao, here we come!!

Niet verkeerd deze maand! Op naar mei!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s