Maart in pictures!

IMG_6276

Zo, de maand maart zit er bijna op en is weer voorbij gevlogen. Ik heb, naast hardlopen, genoeg leuke dingen gedaan, kijk je mee?

vliegtuig klm   klm verrassing

De maand begon goed met mijn vakantie naar Brazilië. Het vliegtuig vertrok op tijd en tijdens de vlucht werd ik nog verrast met een cadeautje: celebrations een een lief kaartje!

sao paulo   barra do sahy

De eerste dag was het nog niet zo heel lekker weer in Sao Paulo. Het was de koudste (evengoed nog 20 graden hoor) en natste dag van deze zomer! Lekker dan… Maar gelukkig werd dat daarna beter en toen we op woensdag in Barra do Sahy arriveerden was het 30 graden. Ik hou echt van warmte dus mij maak je blij met zulke temperaturen! Sommige weggetjes naar het strand in Barra do Sahy zijn opgeleukt met graffiti. Zo ook deze papegaai, alhoewel ik hem wel iets engs vind hebben ;-)

IMG_5810   strand

Uiteraard hardgelopen in Brazilië en genoten van de heerlijke sapjes die ze daar hebben!

palmboom   strand

Als groot ‘palmbomenfan’ moest er natuurlijk even een foto gemaakt worden! En heerlijk chillen op het strand.

ananas   kokosnoot

Doe nog maar een lekker fruitsapje! Deze van ananas was ook zeer goed te doen. Overigens vroeg ik iedere keer om sapjes zonder suiker, want standaard voegen ze er suiker aan toe. Zonde, want zonder is het ook lekker! En als je op een tropisch strand bent, dan hoort vers kokoswater uit de kokosnoot er natuurlijk ook bij!

IMG_5905   zwembad

In Sao Paulo hebben we een kunstmarktje bezocht. Niet echt hoogstaande kunst, maar wel gezellig! En uiteraard ook nog even relaxen aan het zwembad met een boek. Zwaar leven hoor! De e-reader is voor mij echt een uitkomst. Geen dertig kilo overgewicht aan boeken mee, maar alles op 1 apparaat :-)

IMG_5994   Runnersword Zandvoortcircuitrun

En toen was de laatste dag van de vakantie alweer aangebroken. Afscheid nemen met een heerlijke sushi lunch! Bij thuiskomst vond ik dit pakketje in de brievenbus. Leuk!

blog   nike sneakers

Spannend, in maart ging mijn blog online! Ik kocht ook deze leuke sneakers van Nike bij de Nike outlet. Tja, voor 50 euro kun je ze niet laten liggen toch :-P

pasen   paaseitjes Hema

Pasen viel dit jaar vroeg, wat betekende dat overal ook vroeg weer heerlijke paaseitjes in de winkel lagen. Na uitgebreid onderzoek, kwamen de paaseitjes van Hema met verschillende soorten vullingen toch echt wel als lekkerste uit de bus! In de paastakken hing ook paasversiering van de Hema en een eigen creatieve uitspatting. Een paar jaar geleden kwam ik op Pinterest het idee tegen om van gekleurd papier een soort van blaadjes te knippen en met een lintje in de paasboom te hangen. Super makkelijk (daar hou ik van ;-) ) maar wel met een vrolijk effect!

zandvoortcircuitrun 2016   schotse hooglander

In maart heb ik ook weer eens een wedstrijdrun gelopen, de Zandvoortcircuitrun. Het was erg leuk! Zie voor een uitgebreid verslag het artikel hierover op mijn blog. Later in de week kwam ik tijdens het hardlopen deze chillende Schotse hooglander tegen :-D

paasontbijt   Amsterdam

En verder hebben we het laatste weekend van maart gezellig Pasen gevierd met een uitgebreide brunch. De chocoladepaaseitjes zijn van Lindt, echt heerlijk!! Misschien toch nog lekkerder dan die van de Hema?? ;) Tweede paasdag nog een middagje Amsterdam gedaan. Binnenkort hebben we een bruiloft op Curacao en daar moest natuurlijk even voor geshopt worden!

En nu op naar een nieuwe maand! April belooft ook leuk te worden met onder andere een hardlooptrip naar Berlijn en Düsseldorf!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s