Hoe het begon!

IMG_5371

Zo, de eerste blogpost is een feit. En wat is nu een betere manier om te starten dan met hoe ik met hardlopen ben begonnen!

In 2014 heb ik het hardlopen na poging zoveel eindelijk serieus opgepakt. Mijn dertigste levensjaar kwam in zicht en voor die tijd wilde ik toch echt een keer de Dam tot Dam gelopen hebben. Vroeger heb ik namelijk een aantal keer aan de mini Dam tot Damloop meegedaan en het leek mij super om ook eens de ‘echte’ afstand te lopen. In 2009 en 2012 had ik mij ook al ingeschreven, maar helaas kwam het er toen niet van. In 2009 was ik, na goed getraind te hebben, op het moment suprême ziek. En zo ziek, dat ik echt niet kon starten. Daar baalde ik zo van dat ik de hardloopschoenen heel lang niet meer heb aangetrokken.

In 2012 besloot ik een nieuwe poging te wagen, maar de echte motivatie ontbrak. Gevolg was dat ik veel te weinig getraind had en de avond voor de wedstrijd had ik ook nog eens een erg gezellig feestje… Tja, niet echt een goede basis om 16,1 km te lopen. Daarom dat dus ook niet gedaan en weer werden de hardloopschoenen in de kast gezet.

Tot 2014! Ik besloot er toen vanaf 1 mei echt voor te gaan en dat jaar heb ik de Dam tot Dam eindelijk gelopen! Geweldig vond ik het, dat smaakte naar meer. En deze keer werden de hardloopschoenen dus niet opgeruimd, maar ik bleef ze gebruiken. Met als hoogtepunten de Dam tot Damloop (2x) en de halve marathon van Amsterdam. In de planning staan de halve marathon van Berlijn en de marathon in Düsseldorf. Kom maar op!

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s