April 2017 in pictures!

April was weer een héle mooie maand! Natuurlijk was het lopen van de marathon van Rotterdam een hoogtepunt, maar ook het weekendje weg met Asics was helemaal leuk. De mooiste momenten zet ik nog even op een rij!

rokjesdagloop

In het eerste weekend van april hadden we echt lekker lenteweer. Een mooiere dag voor de Rokjesdagloop hadden we niet kunnen hebben! Deze loop was alleen voor vrouwen (sorry mannen…) en aangezien die een week voor de marathon viel, besloot ik die op een fijn tempo te lopen. Het was helemaal gezellig toen ik na 2/3 km bij Linda en Joyce kon aanhaken. Samen hebben we de 10 km gefinisht!

marathon Rotterdam

Natuurlijk was de marathon van Rotterdam een hoogtepunt! En wat voor één! Ik had wel gehoopt, maar niet verwacht dat het zo lekker zou gaan. Ik wilde heel graag onder de vier en een half uur finishen. Ik wist dat het erin moest zitten, maar ik zou er wel voor moeten werken en aangezien het warm weer was, wist ik niet of het er ook die dag uit zou komen. Ik had een strijdplan en met dat plan vertrok ik om half 11 ’s ochtends. Het lopen in Rotterdam was één groot feest en de kilometers vlogen voorbij. Toen ik op een gegeven moment doorhad dat ik mijn streeftijd ging halen, was het helemaal genieten!

zestig van Texel 2017

Een week na de marathon van Rotterdam ging ik naar Texel toe voor de zestig van Texel in estafette vorm. Ik had gehoopt dat ik er alweer aan toe zou zijn om 16 km te lopen, maar dat was ietwat te ambitieus. Ik merkte dat ik echt meer tijd voor herstel moest nemen. Gelukkig was Margret zo lief om naast haar eigen etappe ook nog een deel van mijn etappe te lopen. Zo hoefde ik zelf ‘maar’ 9,5 km en dat was voor die dag echt wel even genoeg. Het was wel ontzettend gezellig!

Asics Frontrunner

Tijdens onze weekendje weg met Asics kregen we van Runner’s World dit geweldige cadeau! Onze eigen gepersonaliseerde Runner’s World cover :-D Super leuk natuurlijk. We moesten van te voren een foto insturen van onszelf tijdens een mooie run of een grote sportprestatie. We wisten niet waar het voor was, dus het was lastig kiezen, maar ik koos voor de foto genomen net na de finish in Rotterdam. Ik ben heel blij dat ik voor die foto heb gekozen, want het is zo een mooi aandenken!

Asics Frontrunner

Natuurlijk hebben we met de Asics crew ook hardgelopen! Deze foto is van zondagochtend. We vertrokken al om 6.45 uur voor een wildrun. Omdat de marathon er zwaarder inhakte dan ik had gedacht en ik nog wat last van mijn knie had, kon ik helaas niet de volledige 10 km meelopen. Gelukkig was ik niet de enige ‘herstellende’ en hebben Roderick, Hedwig, Richard en ik een kleine ronde gelopen waardoor we genoeg tijd hadden voor wat fotomomentjes :-)

marathon Düsseldorf

In het laatste weekend van april ging ik naar Düsseldorf voor de marathon. Niet om zelf te lopen, maar om te cheeren! Voor het eerst stond ik tijdens een marathon evenement aan de kant. Alhoewel het natuurlijk niet zo leuk is als zelf lopen, was het toch heel erg gezellig! Wel de sfeer, maar niet de pijn ;-)

In mei staan er niet zoveel loopjes op het programma als afgelopen maand. Pas op 21 mei zal ik weer aan een evenement meedoen. Dan sta ik namelijk voor de eerste keer aan de start van de Marikenloop! Ben erg benieuwd naar deze gezellige run!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s