Maart 2017 in pictures!

De maand maart had weer hele mooie momenten! Benieuwd naar de hoogtepunten? Lees dan verder!

run clinic Marko Koers

Het eerste hoogtepuntje was een run clinic van Marko Koers met deze gezellige toppers! De clinic heeft mij nog meer bewust gemaakt van trainen op hartslag. De theorie kende ik op zich wel, maar ik deed er eigenlijk nooit iets mee… Na deze training ben ik er meer op gaan letten en doe ik mijn herstelloopjes nu maximaal in hartslagzone 3. Ik heb het idee dat het steeds beter gaat en dat het nu met recht een herstelloopje mag heten wat ik doe!

Asics Frontrunner

De avond dat ik met een aantal andere Asics Frontrunner leden naar het Aviodrome mocht voor een clinic van Robert Lathouwers en een presentatie over de Noosa FF was ook top! Zeker omdat ik de schoen echt heerlijk vind lopen, een echte aanwinst dus. Het was ook heel gaaf om tussen de oude vliegtuigen hard te lopen, wanneer maak je dat nou mee?!

Het eerste lenteloopje van dit jaar zit erop! In maart heb ik met alle weertypes te maken gehad. Nou ja, bijna allemaal dan, want sneeuw heb ik gelukkig niet gezien. Maar goed, regen, wind en zon wel en vooral weer met korte mouwen kunnen lopen was heel fijn!!

De CPC loop was super gezellig. Ik liep hem samen met Esther als lange duurloop in voorbereiding voor Rotterdam. Het was zo heerlijk dat we relaxed konden lopen en konden kletsen. Deze foto is vlak voor de finish genomen, we waren nog best fris en fruitig! Esther kon zelfs een kopje koffie meenemen ;-) De meneer achter ons was volgens mij wel blij met ons tempo, want de laatste paar kilometer heeft hij achter ons gelopen. Graag gedaan ;-)

Tijdens deze duurloop was ik blij! Niet iedere lange duurloop is namelijk goed gegaan, maar de laatste keer 30 km heb ik lekker kunnen lopen. Als je dan als bonus tijdens de laatste kilometers een enorme Runners High krijgt, is dat natuurlijk helemaal top! Ik hoop echt dat het een voorbode is voor Rotterdam, we will see.

Foto by Andy Astfalck

En tenslotte was de eerste meeting met het Asics FrontRunner team ook heel gaaf! In Amsterdam kwamen we bij restaurant de Gouden Reael bijeen. Daar vierden we eerst de verjaardag van teammaatje Monique (uiteraard met een FrontRunner taart!), Robert toonde zijn speechkwaliteiten, het leek wel Sinterklaas met het geweldige kleding pakket wat we kregen en we gingen uiteraard een rondje hardlopen! Na afloop hebben we met de meeste leden nog heerlijk gegeten bij Tolhuistuin, was een top dag!

De laatste wedstrijd van maart was de Zandvoor Circuit Run en dat was er eentje om in te lijsten! Die dag had namelijk alles! Mooi weer, gezelligheid en een PR! Zo mogen van mij alle wedstrijden wel gaan ;-) Ik had vooraf niet verwacht dat ik me zo goed zou voelen. Sinds twee weken doe ik iedere dag oefeningen voor mijn knie en ik heb het idee dat m’n benen er daadwerkelijk sterker van worden. Wie weet heeft het nu dus al wat opgeleverd!

April wordt hopelijk ook weer zo’n mooie maand. Er staat in ieder geval genoeg op de planning, met als hoogtepunt natuurlijk de marathon! Ik heb er zin in :-)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s