Gastblogger OERsterk!

oersterk blog

De komende zes maanden ben ik gastblogger voor de website http://www.oersterk.nu! Mijn eerste blog om kennis te maken is inmiddels op de site verschenen, te vinden via de link https://www.oersterk.nu/gastblogs/irene-korstjens/ Zoals misschien wel te raden valt, gaan de blogs over datgene waar ik graag over praat :-) Hardlopen dus!

Waarom de website van Oersterk? Als je een kijkje neemt op de site, dan zie je dat het vooral over gezonde voeding gaat. Het motto is gezond, fit en slank volgens de natuur. Nu ben ik me ook wel bewust van wat ik eet, maar ik eet heus ook wel eens een boterham, omdat ik dat nou eenmaal lekker vind. Maar goed, een gezonde leefstijl is natuurlijk meer dan alleen voeding, ook beweging hoort daarbij. Kijk, en daar kom ik om de hoek kijken! Ik ken degene achter Oersterk en heb zelden iemand gezien die met zoveel passie ergens voor staat en gaat. Omdat hardlopen mijn passie is en je door het hardlopen een OERsterk goed gevoel krijgt, past mijn enthousiasme goed bij de site en heb ik dus heel veel zin om komende maanden mijn hardloopavonturen te delen!


Een reactie op “Gastblogger OERsterk!

  1. Super tof allemaal topper!! Je past goed in het Oer blad, online magazine,ding, leven zeg maar 😉
    Ik ga ze lezen en je volgen in al je avonturen 😉👊🏼Ps als je nog leuke lekkere oer recepten weet😃 Graaaag

    Lieve groetjes’

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s