Road to Rotterdam 10

hardlopen

Nog 56 dagen en een aantal uur en dan is het al zover: de marathon van Rotterdam! Klinkt op die manier helemaal niet ver weg meer…! Deze week was helaas geen week waarin ik lekker heb kunnen trainen. Lees mee hoe dat komt!

Maandagochtend heb ik nog wel een fijn loopje van 5 km kunnen doen. Die avond zou ik een vergadering hebben, dus besloot ik voor mijn werk te gaan lopen. Het was vrijwel windstil en daardoor was het heel lekker lopen. Op een rustig tempo werkte ik de training af. Top dus!

hardlopen

Helaas werd ik ’s middags niet lekker. Eerst hoopte ik dat het snel over zou waaien, maar ook de dag erna en die dag daarna was ik ziek. De training van woensdag moest ik dus overslaan. Op donderdag begon ik me wat beter te voelen, ook al was ik nog wel erg moe. Veel rusten en slapen dus. Want ja, morgen staat Schoorl op het programma. Afgelopen week twijfelde ik heel erg of ik wel moet starten. Het ziek zijn is tenslotte wel een aanslag op je lichaam en ik wil niet daarna weer een terugslag krijgen. Maar goed, als je je fit voelt, dan is het ook onzin om niet te gaan.

Vandaag heb ik op aanraden van de fysio een heel klein rondje gedaan om te kijken hoe het aanvoelde. Wat een prachtig loopweer was het met die sneeuw! Ik deed een klein rondje van 3 km en dat ging gelukkig goed. Echt koorts heb ik ook niet gehad. Dat betekent dus dat ik morgen van start ga! Wel wil ik tijdens de wedstrijd goed bekijken of ik daadwerkelijk de 30 km vol kan maken. Voelt het niet goed dan haak ik na de 21 km af. Fijn dat het parcours zo is opgebouwd dat dat ook kan.

hardlopen

Dus, we gaan zien hoe het morgen loopt! Aan de ene kant heb ik er veel zin in, aan de andere kant is er toch ook wat spanning. Vanavond maar lekker op tijd naar bed en dan morgen lekker knallen!


Een reactie op “Road to Rotterdam 10

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s