Januari 2017 in pictures

img_3160

In januari moet ik vaak weer even opstarten. December is een maand van gezelligheid en feestjes en januari is dan vaak zo ontnuchterend. Gelukkig startte ik de maand goed op het strand en heb ik ook twee gezellige hardloopwedstrijden gelopen. Een kleine impressie!

img_2767   img_2766

Op 1 januari was ik op het strand te vinden! Nee, om zelf de nieuwjaarsduik te doen, dat was me iets te koud ;-) Maar wel om iedereen aan te moedigen en een lekker warm theetje te drinken!

img_2827   img_2828

Hoe leuk is het als je iets wint! En helemaal als het een giftcard is die je bij een sportwinkel mag besteden ;-) Dat wordt binnenkort shoppen! Deze sandwich met vis en groene smoothie bij Mojo’s in Alkmaar waren trouwens lekker!

hardlopen kwart marathon Egmond   Vondelparkloop

In januari deed ik twee wedstrijden. De kwart marathon in Egmond en de Vondelparkloop in Amsterdam. Allebei de dagen waren super leuk!

img_2922   img_2919

Als de lucht blauw is, de wereld wit van het rijp en het droog is, dan moet je natuurlijk even naar buiten om een rondje te hardlopen! En te genieten van de natuur :-)

img_3077   img_3087

In januari was ik ook wat ziekjes, dus deze vitamine boost kwam goed van pas! Ook is de eerste lange duurloop in aanloop naar Rotterdam gelopen.

img_3086   img_3142

Ik begin steeds meer spullen voor krachtoefeningen te verzamelen ;-) In opdracht van de fysio ben ik thuis lekker bezig. En lekker, sushi!!

En nu is het dus alweer februari! Ik heb erg veel zin in deze maand, aangezien ik over niet al te lange tijd op wintersport ga. Dus bereid je voor op veel skifoto’s de volgende keer!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s